Jofre Clofent Calsapeu, nou gerent de l'Ajuntament

Jofre Clofent Calsapeu, nou gerent de l'Ajuntament
Susana Soldado
16/05/2024 - 13:30

Badalona - L'Ajuntament de Badalona ja té nou gerent de l'Ajuntament. És Jofre Clofent Calsapeu, llicenciat en Dret i funcionari de carrera de l'administració local. Ha treballat amb diversos ajuntaments, entre ells el de Badalona i Premià de Mar, consistoris on ha estat cap del servei de Contractació.

El gerent haurà de coordinar els diferents àmbits i àrees municipals amb l'objectiu d'agilitzar la gestió. També coordinar l'execució d'acords que prengui a partir d'ara el govern i planificar els objectius de la corporació en funció a les directrius polítiques establertes.

nou gerent

A banda dels ajuntaments de Badalona i Premià, Jofre Clofent també ha treballat pel de Molins de Rei, el Masnou o Alella i ha estat docent en matèria de contractació pública per a l'Escola d'Administració Pública de Catalunya i l'Associació Catalana de Municipis, entre d'altres ens. En l'actualitat, és secretari general i cap de Qualitat Administrativa de l'Ajuntament de Premià de Mar, un servei de què depenen els diferents serveis jurídics, de contractació i compres d'aquest consistori, així com l'administració electrònica o l'oficina d'atenció a la ciutadania, entre d'altres.

Recordem que el procés de nomenament de gerent de l'Ajuntament ha estat criticat per l'oposició ja que l'actual govern de Xavier Garcia Albiol va aturar el procés de licitació anterior, quan ja hi havia tres candidats finalistes. Segons l'executiu la modificació responia a millorar les condicions de la plaça.