Jordi Fernández llueix Badalona al Mundial

Jordi Fernández llueix Badalona al Mundial
Ferran Vinaixa
11/09/2023 - 22:08

Badalona - El Mundial de Bàsquet del Japó, Indonèsia i Filipines ha estat un mundial de sorpreses. Des de la guanyadora, Alemanya, que ha aconseguit el títol tombant a seleccions com la dels Estats Units o Sèrbia, passant per l'altre equip revelació, la selecció del Canadà entrenada magistralment pel badaloní Jordi Fernández i que ha portat aquest país nord-americà a aconseguir el bronze del mundial, la primera medalla de la seva història. Jordi Fernández demostra així que està preparat per ser el primer entrenador de qualsevol equip d'elit després de trencar sostres de vidre com a entrenador ajudant a la NBA, des de Denver Nuggets a Sacramento Kings. I Jordi Fernández, a banda de demostrar que és un gran entrenador, no oblida els seus orígens a Badalona, i així ho va demostrar parlant de la seva ciutat en la roda de premsa tot just havia obtingut el bronze mundial amb el Canadà.

Jordi Fernández ja va ser notícia la temporada passada en convertir-se en el primer entrenador espanyol en dirigir un equip de la NBA. Va ser només per uns minuts i a conseqüència de l'expulsió del tècnic dels Sacramento Kings, Mike Brown, el 14 de desembre en el partit contra els Toronto Raptors.

Jordi Fernández no només va passar a dirigir l'equip sinó que va capgirar el marcador i va ser rebut al vestidor com un heroi.