Jordi Fernández serà l'entrenador dels Brooklyn Nets

Jordi Fernández serà l'entrenador dels Brooklyn Nets
Xavi Ballesteros / Ferran Vinaixa
16/04/2024 - 22:14

Badalona - El badaloní Jordi Fernández es pot convertir en el primer entrenador espanyol en dirigir una franquícia nord-americana. Als Estats Units el situen ja el curs vinent als Brooklyn Nets.
Un dels periodistes referents a l'NBA Adrian Wojnaroswki ha fet públic que l'ara assistent dels Sacramento Kings passarà a entrenar la franquícia dels Brooklyn. Fernández, que ara té 41 anys, va marxar amb 26 cap als Estats Units per intentar fer carrera després de jugar a les categories inferiors de la Penya, també va estar al CB Sant Josep i a l'UE Montgat. Les coses li han anat molt bé treballant molt i aprofitant les oportunitats que li anaven arribant. Primer com a ajudant als Cavallers, després als Nuggets i ara als Kings. Aquest passat estiu també va triomfar en aconseguir la medalla de bronze en el Mundial dirigint la selecció del Canadà.
Si es fa oficial la decisió serà el tercer europeu en dirigir un equip NBA. A més, aquest estiu dirigirà la selecció de Canadà als Jocs Olímpics de París.