Jordi Ferrón, el badaloní campió de la Copa Emperadriu al Japó

Jordi Ferrón, el badaloní campió de la Copa Emperadriu al Japó
Paula Reverter
01/02/2024 - 14:09

Badalona - L'entrenador badaloní Jordi Ferrón aprofita aquests dies d'aturada de la competició de lliga al Japó, per poder desconnectar amb la família. Recentment, Ferrón s'ha proclamat campió de la Copa Emperadriu amb l'equip que dirigeix.

Amb només sis mesos al Japó, Ferrón ja ha deixat empremta al país nipó i la setmana passada el conjunt que dirigeix, l'Inac Kobe, es va proclamar campió de la Copa Emperadriu, que es podria comparar com una Copa del Rei a Espanya. A més a més, a la lliga, després de 7 jornades disputades, també ostenten el lideratge. De moment, una experiència que està sent molt gratificant:

De fet, la disciplina de la cultura japonesa també es veu reflectida al futbol amb les dinàmiques del club: 'Una de les coses que més sorprenen és que al club tenim un dia que hem de fer neteja general tots els empleats del club, el president, jugadores, cos tècnic, treballadors de l'oficina... i jo crec que això et ve bé per ser una mica més terrenal. Potser al futbol d'elit aquí a Espanya, ens allunyem de tot el que és el dia del club i això et baixa els peus a terra', explica Jordi Ferrón.

Ara Jordi Ferrón tornarà al Japó la setmana vinent per acabar la temporada amb l'Inac Kobe, amb la incertesa de què farà la popera etapa.