Jornades internacionals a Santa Coloma sobre el discurs d'odi en línia

Jornades internacionals a Santa Coloma sobre el discurs d'odi en línia
Laia Martínez
13/09/2023 - 19:27

Santa Coloma de Gramenet - Aquest dijous 14 de setembre, a partir de les 15.30 hores, Santa Coloma de Gramenet acollirà unes jornades internacionals amb grups d'ambaixadors, en el marc del projecte europeu FAST LISA. Les jornades acabaran aquest dissabte 16 de setembre.

La CIBA serà un espai d'intercanvi i debat on es compartiran coneixements en contra de la incitació al discurs d'odi en línia. FAST LISA és un projecte finançat per la Unió Europea i desenvolupat pel Servei de Convivència, Desenvolupament Comunitari i Civisme de l'Ajuntament de Santa Coloma, juntament amb la Universitat Autònoma de Barcelona i altres institucions acadèmiques d'Itàlia i Alemanya.

Es busca produir un protocol estàndard transfronterer dissenyat per les autoritats locals, que girarà entorn l'ús multidisciplinari d'eines informàtiques, coneixements jurídics i participació activa dels joves. Es duu a terme amb la voluntat d'aplicar un pla d'acció comunitari a Santa Coloma per prevenir conflictes, episodis d'odi, discriminació i intolerància. Hi assistiran més de 60 persones, entre joves ambaixadors locals, de la ciutat italiana de Ravenna, la ciutat alemanya de Dreieich i el municipi veí de Santa Coloma de Gramenet, així com experts acadèmics i institucionals.

📅 Aquest és el programa.

FAST LISA CIBA 2