L'Escola Josep Carner: el reflex de la manca de manteniment als centres de Badalona

L'Escola Josep Carner: el reflex de la manca de manteniment als centres de Badalona
Judit Larios / Mar Martínez / Laia Martínez
04/10/2023 - 16:36

La Salut, Badalona - L'escola Josep Carner és un dels centres de la ciutat que acumula desperfectes, com esquerdes al sostre, canaleres malmeses o persianes que s'aguanten amb gots de plàstic. Alguns dels quals, adverteixen, posa en perill els infants. Tant l'AFA com la direcció d'aquest centre escolar estan indignades i denuncien que durant l'estiu no s'ha solucionat cap dels desperfectes que patien a finals del curs anterior.

FONGS TERRA JOSEP CARNER
GOT FINESTRA JOSEP CARNER
ESTUDIANTS ALUMNES ESCOLA JOSEP CARNER

Fa anys que les famílies, amb el suport de la direcció, lamenten la deixadesa de l'ajuntament en el manteniment de l'escola. Pateixen humitats i fongs a les aules d'infantil, les canonades estan rebentades per les arrels dels arbres, l'aigua de l'aixeta surt rovellada quan fa dies que no s'obre i les persianes estan trencades.

Lavabo anegat d'aigua (imatges: @DeconstruCarner)

Tot i que abans de les vacances d'estiu uns operaris van apropar-se al centre per donar un cop d'ull al seu estat, l'AFA lamenta que no s'ha arribat a fer cap actuació. En aquest sentit, la direcció de l'escola Josep Carner considera que la tardança en la reparació dels desperfectes provoca que cada vegada sigui més costosa.

TIMBRE JOSEP CARNER 2
WC JOSEP CARNER 3
CANONADA AIGUA JOSEP CARNER

A banda dels danys a l'interior de l'escola, des de l'AFA també reclamen que es canviï d'ubicació el mercat ambulant de La Salut. Creuen que l'activitat dels marxants és incompatible amb la de l'escola a causa del soroll i la brutícia que genera, alhora que les parades bloquegen els accessos al centre. Les famílies critiquen que l'ajuntament no ha respost cap de les instàncies que han interposat fins ara i demanen al govern local que prengui mesures per solucionar els nombrosos desperfectes de l'escola.

📺 Notícia TV:

Badalona Notícies (04/10)