Josep Maria Massot: 'La tragèdia del carrer Canigó és una excepcionalitat i es dona per la combinació de múltiples factors'

Josep Maria Massot: 'La tragèdia del carrer Canigó és una excepcionalitat i es dona per la combinació de múltiples factors'
Berta Soler Mercdaer
21/02/2024 - 20:35

Badalona - L'esfondrament al carrer Canigó és una anomalia. Així ho ha descrit Josep Maria Massot, exarquitecte municipal de Badalona, al Badalona360. Massot considera que és un fet molt puntual i que es dona per la combinació de múltiples factors. També assenyala que el veïnat podrà tranquil·litzar-se un cop es tingui tota la informació sobre l'estat de seguretat dels habitatges.

Massot es coneix amb detall el parc d'habitatge de la ciutat, ja que va ser el tècnic municipal encarregat des de 1979 fins al 2012. Explica que la tragèdia del carrer Canigó ha estat un xoc per a tothom, fins i tot per als professionals, perquè no saben com s'explica un fet d'aquesta magnitud. Amb tot, recorda que no hi ha cap senyal que indiqui que els edificis de l'entorn puguin caure.

Massot també recorda que l'estat d'alerta actual fa que aquests pisos estiguin molt més vigilats i, en conseqüència, avisem més ràpidament en cas de possible perill. Alhora, assegura que un cop finalitzin les inspeccions i es tingui tota la informació, es podrà començar a aplicar totes les mesures correctores que garanteixin la seguretat d'aquests pisos.