Josep Rull assegura que en aquests comicis la ciutadania ha d'escollir entre l'ambició de Puigdemont o la resignació d'Illa

Josep Rull assegura que en aquests comicis la ciutadania ha d'escollir entre l'ambició de Puigdemont o la resignació d'Illa
Raquel Moreno/ Mar Martínez
30/04/2024 - 14:35

Badalona - En els propers comicis del 12 de maig la ciutadania ha de decidir entre Puigdemont o Illa, entre l'ambició o la resignació, entre la capacitat de gestió i rigor a l'hora de fer polítiques públiques o la frivolitat que no interessa a Catalunya. Així ho ha posat de manifest en una visita a Badalona el número 3 de la candidatura de Junts+ Puigdemont per Catalunya, Josep Rull.

El candidat de la formació sobiranista ha titllat d'exercici frívol del poder polític, l'espectacle, diu, de Pedro Sánchez. Un govern estatal, lamenta, dels qual depenen els socialistes catalans. Rull assegura que el partit liderat per Carles Puigdemont farà que Catalunya torni a ser un país sòlid i lliure, amb un govern amb mentalitat d'estat, ambició, rigor i seriositat. Una candidatura que aposta per la reactivació econòmica del país, diu, amb l'emprenedoria de les classes mitjanes. Badalona, explica, és un exemple de gent que emprèn. Ho ha explicat el número 3 de la candidatura de Junts+ Puigdemont per Catalunya, Josep Rull.

Rull ha estat acompanyat del president de Junts a Badalona i número 52 de la llista, Marc Alomà, i l'exregidor del grup municipal de Junts a l'Ajuntament de Badalona, David Torrents.

rull junts