Josep Rull, en un acte de suport a Junts: 'Badalona ha d'entendre si vol ser perifèria o vol ser centre'

Josep Rull, en un acte de suport a Junts: 'Badalona ha d'entendre si vol ser perifèria o vol ser centre'
Mar Martínez
23/05/2023 - 20:57

Plaça de la Vila, Centre - Per l'exconseller de Territori i exdiputat al Congrés Josep Rull, Badalona ha de pensar 'en gran'. Això passa per solucionar la ferida que suposa l'autopista. Rull ha posat com a exemple la plaça Europa, que cobreix una part del vial a l'Hospitalet. 'Badalona s'ha d'anticipar, ha de liderar aquest projecte, ha de saber què vol que passi a l'entorn de la C-31 perquè, sinó, serà molt difícil desencarllar el tema', ha explicat Rull, qui considera també que 'no té sentit que a la banda del Llobregat hagin passat moltes coses i amb molta intensitat i, en canvi, aquí, al Besòs, tot hagi quedat molt més alentit'.

Ha defensat l'arribada de la línia 1 del metro al centre de Badalona i, al costat del candidat de Junts, David Torrents, a la Plaça de la Vila, ha revindicat un lideratge fort, ha dit, com el seu, hàbil en el consens i en establir ponts amb les administracions supramunicipals: 'Quan veig el capteniment, la manera de fer i de ser de David Torrents, sé que és una persona amb la capacitat de teixir aquests consensos'.

Josep Rull ha titllat d'extraordinàries les possibilitats de motor econòmic del port i com a dinamitzador de la vida a la ciutat, i d'aquí la importància que el tramvia hi arribi. Considera que l'avenç en projectes relatius a grans infrastructures marcarà la posició de la ciutat en el marc global: 'Badalona ha d'entendre si vol ser perifèria o vol ser centre'.

Per l'exconseller, que va ser un dels empresonats pel procés, votar Junts és votar per dos, per la bona gestió i per reforçar l'1 d'octubre.