Joves del Centre Socioeducatiu de Sant Roc i del Casal Jove de Llefià es preparen per la Màgic BDN Running

 Joves del Centre Socioeducatiu de Sant Roc i del Casal Jove de Llefià es preparen per la Màgic BDN Running
Judit Larios
19/10/2023 - 21:32

Badalona - Un grup de joves del Centre Socioeducatiu de Sant Roc i del Casal Jove de Llefià s'estan preparant des d'aquest dijous per participar a la Màgic BDN Running. Són joves que no acostumen a fer esport i que, amb aquesta proposta, s'espera que puguin incorporar aquest hàbit en el seu dia a dia després de la cursa.

Tenen entre 12 i 21 anys i, durant dues setmanes, s'entrenaran per córrer 5 quilòmetres a la Màgic BDN Running. Ho fan amb jocs com el mocador o curses de relleus per aconseguir que sigui més amè. Tot i que tant el casal de Sant Roc com el de Llefià incorporen l'esport en les activitats setmanals que desenvolupen amb els seus usuaris, solen practicar futbol, bàsquet o voleibol. A través del projecte «Tots/es correm», la idea és introduir-los un nou esport perquè es plantegin a sortir a córrer un cop passada la cursa.

La majoria de joves que participen en aquests entrenaments estan ja inscrits a la cursa, però també n'hi ha d'altres que encara no n'estan convençuts. Les educadores són optimistes i esperen que, amb les activitats propostes, aconsegueixin que s'acabin sumant als corredors de la Màgic BDN Running.