Juan Fernández, del Breogán, podria ser el següent

Juan Fernández, del Breogán, podria ser el següent
Xavi Ballesteros
29/05/2024 - 00:22

Badalona - L'arribada del fitxatge de Van der Vuurst era un dels objectius que tenia la Penya ja fa mesos. L'aposta és de present i de futur perquè ja ha demostrat a l'ACB que pot aportar moltes coses L'holandès, que compartirà vestidor amb el seu compatriota i company de selecció Yannick Kraag, arriba sent un jugador que també pot jugar en la posició de 2. La situació econòmica del Joventut obliga a fer moviments de jugadors de nivell però més barats tot i que pugui comportar un cert risc. Ara mateix tothom està pendent del futur d'Andrés Feliz per veure com queda la posició de base. El què és segur és que si el dominicà marxés la Penya no jugaria només amb la parella Vives i Van der Vuurst en la direcció. El nou base verd-i-negre signa per les pròximes tres temporades com a clara mostra de la confiança que es té amb ell.

Des de Lugo parlen d'un suposat interès de la Penya per Juan Fernández, jove argentí de 21 anys que ha jugat a Lugo aquest curs i que és cupo.

Qui coneix perfectament el nou fitxatge del Joventut és el preparador físic del Palència, el català Arnau Moreno, ex d'Estudiantes, Betis o Manresa entre d'altres. Una de les virtuts és la capacitat que té de repartir joc com ho demostra el fet que aquest curs va donar 12 assistències contra el Breogán o 11 contra el Barça.