Juan Magán i Queralt Lahoz al Share Festival de Barcelona, d'aquest juny

Juan Magán i Queralt Lahoz al Share Festival de Barcelona, d'aquest juny
Àngel Hernández / Laia Martínez
04/01/2024 - 08:58

Parc del Fòrum, Barcelona - El dj badaloní Juan Magán i la cantant colomenca Queralt Lahoz pujaran a l'escenari del Share Festival Negrita de Barcelona, que se celebrarà al Parc del Fòrum el 7, 8 i 9 de juny.

El festival de música urbana aposta per un model sostenible, solidari i inclusiu. I és que plantaran els arbres necessaris per compensar les emissions de diòxid de carboni derivades del festival i, per altra banda, donaran el 30% dels guanys de les entrades a col·lectius vulnerables. El primer concert de cada jornada es traduirà en llengua de signes. Amb tot, l'accés al festival és obert a tots els públics, tot i que els menors de 16 anys han d'assistir acompanyats per familiars o tutors legals.

A hores d'ara, les entrades més barates ja estan esgotades. Aquesta setena edició comptarà amb altres artistes de renom com Aitana, Lola Índigo, Ptazeta, Belén Aguilera o Chanel. La llista completa d'artistes la confirmaran pròximament.

Altres concerts confirmats per aquest 2024 de Juan Magán i Queralt Lahoz:

  • El rei de l'electrolatino, Juan Magán, també participarà en el BigSound Festival de València, el 27 de juny i a l'Arenal Sound de Borriana, el 30 de juliol. Tot i això encara es desconeixen dates de gira.
  • El primer concert de l'any de la cantaora Queralt Lahoz serà a Figueres aquest 16 de febrer i el següent dia actuarà a Múrcia. Abans del Share, també estarà a Barcelona durant el Festival Mil·lenni del 21 de març. Aquests són només alguns dels concerts que ja ha confirmat i que es troben al seu web.