Jugar amb l'aigua i la sorra de la platja, l'excusa per aprendre a treballar en equip

Jugar amb l'aigua i la sorra de la platja, l'excusa per aprendre a treballar en equip
Sara Nicolás / Sílvia Llamas
12/06/2023 - 13:51

Badalona - Un miler d'alumnes sortiran de les aules aquesta setmana per participar en la 3a edició del Badaplatja, activitat esportiva on juguen amb la sorra i l'aigua de la Platja dels Pescadors. Enguany participen una trentena d'escoles, la majoria de Badalona, però també amb presència de centres de Sant Adrià de Besòs.

BADAPLATJA

Un total de sis activitats per jugar amb l'aigua i la sorra de la platja. Els alumnes de segon de primària que participen al Badaplatja gaudeixen d'un matí al litoral alhora que aprenen a fer equip amb companys d'altres escoles.

Per tal de dur a terme les activitats, el Badaplatja compta amb el suport dels alumnes de l'Institut Escola Sant Jordi. Emmarcat dins el servei comunitari que ha de fer 3er i 4t d'ESO, l'alumnat participa com a dinamitzador de les activitats.

BADAPLATJA 2

Organitzats per colors, es formen equips amb alumnes de diferents centres que passen per tots els jocs disponibles. Curses de relleus per omplir galledes d'aigua, fer figures humanes o jocs per mullar-se han estat algunes de les activitats.

El Badaplatja, que s'instal·la a la Platja dels Pescadors durant tota aquesta setmana, que clourà l'edició del Badaesport d'aquest curs.