Juguem a Bàsquet aconsegueix reunir una seixantena de participants en la segona edició del seu torneig 3x3

Juguem a Bàsquet aconsegueix reunir una seixantena de participants en la segona edició del seu torneig 3x3
Sara Nicolás
19/05/2024 - 15:27

Badalona - La Plataforma Juguem a Bàsquet continua reivindicant un millor manteniment per les pistes urbanes de Badalona després de dos anys des de la seva fundació. Aquest cap de setmana ho ha fet a través de l'organització del segon torneig de 3x3 a les pistes dels Carmelites.

L'entitat, que durant aquests dos anys de vida ha comptabilitzat un total de 35 pistes en mal estat a la ciutat, assegura que la situació d'aquestes no ha millorat en cap cas. És per això que organitzen aquest tipus d'activitats esportives obertes a la ciutadania per engrescar els amants de l'esport a reivindicar que Badalona sigui, veritablement, bressol del bàsquet.

Un total de 60 participants agrupats en 20 equips han participat avui en el torneig, que enguany coordinava íntegrament la plataforma. Alguns, com és el cas d'en Toni Gallemí, jugador dels Monsters, comparteixen les reivindicacions de la plataforma. El seu equip entrena cada setmana a pistes urbanes i asseguren ser conscients del mal estat en què es troben moltes d'elles.

La plataforma ha comptat amb la col·laboració de diversos negocis de la ciutat, que han aportat alguns dels premis del torneig, també amb l'objectiu de potenciar el comerç de proximitat. A més, la Lliga Endesa ha aportat les pilotes i les xarxes del torneig.