Junts vol una comissaria a l'edifici de l'antic institut B9, a Sant Roc

Junts vol una comissaria a l'edifici de l'antic institut B9, a Sant Roc
Mar Martínez
22/05/2023 - 19:30

Sistrells - 'L'edifici de l'antic B9 està en deconstrucció, cada cop hi ha menys activitat i jo crec que és el lloc ideal per a una segona comissaria', ha explicat el candidat de Junts, David Torrents, qui ha dit també que hi hauria presència de guàrdia urbana les 24 hores, 'no només de dos agents, sinó d'entre deu i quinze'. A l'edifici de l'antic institut s'hi desenvolupen ara, entre d'altres, les activitats del servei d'Impuls Municipal de Promoció de l'Ocupació (IMPO).

Junts promet recuperar els setanta agents de guàrdia urbana perduts, diu, els darrers dotze anys i situar el cos en 300 el proper mandat.

Torrents, que a més és mosso d'esquadra en excedència, acusa el candidat del PP, Xavier García Albiol, d'haver incrementat el malestar amb el seu discurs: 'és el gran instigador de l'augment de la sensació d'inseguretat'. 'Això no vol dir que Badalona sigui una ciutat on no hi ha problemes', ha aclarit.

L'alcaldable de Junts vol una policia metropolitana, amb mossos i policia local sota un únic comandament. Defensa agents de proximitat i un mòdul de guàrdia urbana a la platja durant la temporada de bany. Diu que servirà de poc augmentar els uniformes al carrer si no s'inverteix també en serveis socials, àmbit del qual ara és regidor.