Kenny Chery substituirà a Andrés Feliz

Kenny Chery substituirà a Andrés Feliz
Ferran Vinaixa
23/10/2023 - 22:02

Badalona - La Penya ha fitxat al base canadenc Kenny Chery pels pròxims 2 mesos, una incorporació temporal i forçada per la baixa del dominicà Andrés Feliz que sembla que estarà més temps del que semblava superant la lesió del seu turmell esquerre.

Kenny Chery és un jugador nascut a Montreal, al Quebec (Canadà), té passaport d'Haití, 31 anys, 1'80 metres, i el defineixen com un base elèctric, que té bon domini de la pilota i que a més té experiència ACB, ja que ha jugat fins a 64 partits en 3 equips de la lliga espanyola, CB Sevilla (l'actual Betis), Gipuskoa Basket i més recentment (2022) al Gran Canària. Ara, però arriba de la lliga turca on militava a l'Aliaga Petkim Spor. En el seu currículum, a banda de la lliga turca i l'espanyola, també hi ha experiències a la francesa, italiana o hongaresa. Aquest setembre va estar en la fase de preparació del Mundial amb una de les seleccions revelació, la del Canadà dirigida pel badaloní Jordi Fernández.

Amb l'experiència de Kenny Chery el Joventut espera reforçar la seva direcció i joc exterior i minimitzar així la important baixa de Feliz. El tigre de Guachupita ha de descansar per recuperar-se i tornar en la seva millor versió.