Kyle Guy i Pau del Tio els primers en marxar

Kyle Guy i Pau del Tio els primers en marxar
Ferran Vinaixa
15/06/2023 - 01:01

Badalona - La temporada 2022-2023 de la Penya ja ha acabat i es comencen a produir les primeres sortides. El primer a deixar físicament Badalona ha estat Kyle Guy, que ja ha oficialitzat el seu comiat amb una piulada d'agraïment. No sabem encara on marxarà, però era un comiat anunciat des de fa temps. El seu perfil era com el de Derek Willis, un estatunidenc que havia de millorar l'equip i que no hi estaria més d'una temporada malgrat que el jugador fes una bona temporada ( en el cas de Guy molt bona). Guy ha crescut a la Penya i la Penya ha crescut amb Kyle Guy. Amb poc temps el d'Indiana s'ha fet estimar per l'afició.

GuyFundacio´
Kyle Guy

Menys predictible era la marxa de Pau del Tio, El qui ha estat tècnic ajudant i company de batalles de Carles Duran, marxa per ser el segon entrenador del Jilin Northeast Tigers de la lliga de la Xina. Després de 9 temporades al club marxa l'home que estrenava mitjons en cada victòria de la Penya, i en les darreres temporades han estat moltes. Va arribar a la Penya la temporada 2014-2015 per entrenar el cadet B on va coincidir amb un joveníssim Joel Parra. Després va passar al cadet A i aviat va fer el salt al primer equip com a tècnic ajudant de Diego Ocampo. Li va tocar viure l'annus horribilis del Joventut, quan el club verd-i-negre va caure els inferns i a punt va estar de desaparèixer, però més tard amb Carles Duran va viure el ressorgir de l'Au Fènix, amb una remuntada històrica a l'ACB i un creixement com a club i equip impressionant fins al dia d'avui, amb un Joventut que ha arribat a les semifinals de totes les grans competicions en les quals participava. En Pau del Tio n'ha tingut part de culpa d'aquest creixement miraculós. Per això i molt més li donem les gràcies i li desitgem sort en els nous reptes. Badalona sempre serà casa teva i tindrem uns mitjons ben originals preparats per a tu.

Ara queden moltes incògnites obertes: marxa el gran capità Albert Ventura? On anirà? I Simon BIrgander? I Vladimir Brodziansky? I Henry Ellenson? Anem a pams, que fa només 72 hores que ha acabat la lliga per la Penya i ens queda tot un estiu per endavant.