La 17a edició del Cryptshow Festival tanca amb un 10% més de públic que l'any passat

La 17a edició del Cryptshow Festival tanca amb un 10% més de públic que l'any passat
GISELA JIMENO
14/07/2023 - 14:09

Badalona, El Círcol - La 17a edició del Cryptshow Festival ha abaixat la persiana avui, dijous 13 de juliol, amb un 10% més de públic respecte l'any passat. En aquesta ocasió la clausura ha comptat amb la projecció de la pel·lícula muda del 1929 'Chemi Bebia', acompanyada d'un espectacle musical de l'artista Agustí Busom, que duu per nom 'La meva àvia'.

A dos quarts de 9 començava l'acte de clausura al Círcol de Badalona, amb una gran expectació. I és que la pel·lícula projecteada, Chemi Bebia, és una raresa georgiana que va estar prohibida durant 50 anys a l'antiga Unió Soviètica. Amb una barreja de formats cinematogràfics, la cinta anava acompanyada de la composició musical de l'artista Agustí Busom, que, per aquesta ocasió, ha unit a dues bandes d'estils ben diferents que han posat el colofó a una nit màgica. Segons el propi Busom, a l'espectacle ha volgut generar un diàleg entre les dues bandes 'similar al que es crea entre la burocràcia i algú que la intenta trencar.'

CRYPTSHOW CLOENDA AGUSTÍ BUSOM
La projecció ha anat acompanyat de l'actuació musical de dues bandes.

L'espectacle ha posat el punt i final a una edició que, malgrat els obstacles burocràtics que l'organització afirma haver tingut, ha vist créixer el públic assistent.

Durant tres jornades, el Cryptshow ha comptat amb diverses sessions competitives de curtmetratges, una sessió asiàtica com cada any i amb una nova secció anomenada 'La meva primera vegada' on s'ha homenatjat Elio Quiroga amb la projecció de la seva òpera prima. Una nova secció que ha arribat al Cryptshow per quedar-s'hi.