La Badalona que desitgen els infants de la ciutat, plasmada en un mural

La Badalona que desitgen els infants de la ciutat, plasmada en un mural
Judit Larios
04/06/2023 - 17:22

Badalona - La plaça de les Brigades Internacionals llueix des d'aquest dissabte un mural on es dibuixa la Badalona que desitgen els nens i nenes de la ciutat. Es tracta d'una iniciativa de l'associació Fem barri de Sant Antoni de Llefià, en la qual hi han participat diverses de les escoles que formen part del Consell dels Infants.

El mural, que s'ha pintat en una de les piràmides de la plaça, consta de dues cares: una d'elles representa el mar i, l'altra, la trama urbana de Badalona. Els dibuixos reflecteixen com els infants anhelen una ciutat amb les platges netes i que tingui espais verds i de joc.

El projecte culminarà aquest dimecres, quan se celebrarà el plenari del Consell dels Infants. Durant la sessió, els alumnes presentaran un informe amb preguntes i propostes dirigides a les formacions polítiques que van treure representació a les eleccions.

Aquest ha estat el quart i últim mural pintat a la plaça com a part d'un projecte comunitari per a la millora de l'espai urbà. Els altres tres es van dur a terme amb motiu del Dia escolar per la No violència i la Pau, el Dia Internacional de la Justícia Social i el Dia Internacional de les Dones.

consell infants