De fer-se viral a TikTok a estrella de cinema: la badalonina Ángeles Moreno es converteix en actriu als 90 anys

De fer-se viral a TikTok a estrella de cinema: la badalonina Ángeles Moreno es converteix en actriu als 90 anys
Berta Soler / Mar Martínez / Àlex Sisó
17/08/2023 - 11:17

Badalona - La badalonina Ángeles Moreno s'ha convertit en tota una estrella a les grans pantalles. Als seus 90 anys, s'estrena al món del cinema actuant a la pel·lícula “Mi soledad tiene alas”, dirigida per Mario Casas.

Mai és tard per convertir-se en una estrella de cinema, i les nou dècades d'edat de l'Ángeles no han estat cap inconvenient per transformar-se en una cara reconeguda a les pantalles. Concretament, el divendres 25 d'agost s'estrena com a actriu a la pel·lícula “Mi soledad tiene alas”, on ella fa el paper d'àvia del protagonista, l'actor Òscar Casas.

cartell estrena mi soledad tiene alas

Però l'afició per a les càmeres ve de lluny. Tot comença amb un vídeo viral a Tik Tok de la residència DANAE, on l'Ángeles resideix. En aquest vídeo viral apareixien un grup d'àvies ballant la cançó “MOTOMAMI” de Rosalía, fet que va cridar l'atenció de l'equip de producció del film. Després d'un càsting entre 10 àvies residents, l'Ángeles va acabar sent la seleccionada.

Des de la residència valoren molt positivament l'experiència, ja que consideren que les novetats ajuden tant a personal com a residents a trencar amb la rutina. És per això que s'han organitzat de nou per anar a veure l'estrena de la pel·lícula. L'Ángeles, però, l'anirà a veure amb la família.

Una família que veu com l'àvia triomfa al cinema als seus 90 anys. I una actriu que no deixa de tenir ganes de menjar-se el món.