La banda tribut The Crow Show actuarà a la presentació del Cryptshow Festival

La banda tribut The Crow Show actuarà a la presentació del Cryptshow Festival
Laia Martínez
21/05/2024 - 18:42

El concert serà divendres 24 de maig a les 21:30 h a la Sala Estraperlo

Badalona - 'The Crow', una de les pel·lícules de culte dels anys 90, compleix 30 anys i aquest divendres la seva banda sonora tornarà a aixecar el vol de la mà del grup tribut badaloní The Crow Show. L'Estraperlo serà l'escenari d'aquest homenatge, que també servirà com a carta de presentació del Cryptshow Festival, que enguany arriba a la seva majoria d'edat.

El 2021, el badaloní Oscar Quesada recupera la banda sonora del film 'The Crow' i pensa que seria molt interessant fer-li un tribut amb un grup de músics, donat que mai s'ha reproduït el disc en directe i menys els 14 temes musicals seguits. Una idea que es materialitza quan Quesada i una de les cantants Raquel Piernas veuen aquesta escena:

Oscar Quesada

Ara és un grup format per set músics, amb dues cantants, que fan un homenatge al film, però també al panorama musical d'aquella època a Badalona amb el sorgiment de moltes bandes d'estils musicals ben diversos.

Oscar Quesada

En el marc de la presentació de la nova edició del Cryptshow, The Crow Show han preparat un attrezzo, una introducció per cridar l'atenció del públic i algun tema inèdit. De fet, esperen que estigui present el productor de la banda sonora original, Jeff Most, amb qui ha estat en contacte el creador del projecte. Un tribut, explica Quesada, que compta amb el vistiplau de Most.

Oscar Quesada

El concert, per tant, serà aquest divendres a la Sala Estraperlo, a partir de les 21:30 h, just després que es doni a conèixer tots els detalls del Cryptshow.