La biblioteca Can Casacuberta recupera la normalitat i, de mitjana, ja rep uns 600 usuaris al dia

La biblioteca Can Casacuberta recupera la normalitat i, de mitjana, ja rep uns 600 usuaris al dia
Jordi Ribàs / Àlex Valero
13/03/2023 - 19:17

El Centre, Badalona - Tan sols un mes després de la seva reobertura, la biblioteca Can Casacuberta recupera la normalitat i, de mitjana, ja rep uns 600 usuaris al dia. Això sí, de moment la sala infantil es manté al Centre Cultural El Carme a l'espera que l'espai s'adapti a la normativa de seguretat, encara sense una data concreta.

Sales plenes, desenes de persones estudiant en silenci i un degoteig constant de préstecs de llibres. Una imatge normal i corrent en una biblioteca, però que fins fa poc era impossible de trobar a Can Casacuberta. Qui potser havia trobat més a faltar la biblioteca són els estudiants, siguin d'instituts, universitats o opositors.

Un mes després de la reobertura, els treballadors i els usuaris han tornat a donar vida a l'equipament, i ho han fet amb ganes, tal com detalla la directora de la biblioteca, Imma Casals.

Ara només falta recuperar la zona infantil, que de moment es manté a la sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme. Un canvi d'ubicació que, segons la direcció de la biblioteca, ha fet reduir el nombre d'usuaris que s'hi acosten.

can casacuberta sala