La Biblioteca de Sant Roc dona a conèixer l'obra de Picasso als més petits l'any del 50è aniversari de la seva mort

La Biblioteca de Sant Roc dona a conèixer l'obra de Picasso als més petits l'any del 50è aniversari de la seva mort
Berta Soler | Natalia Caro | Paola Ramos
16/10/2023 - 20:32

Biblioteca de Sant Roc - Aquest any es commemora el 50è aniversari de la mort de Pablo Picasso i és per això que la diputació de Xarxes de Biblioteques de Barcelona ha dut a terme un conjunt d'activitats per donar a conèixer l'autor del Guernica als més petits. Aquest dilluns a la tarda els infants del barri de Sant Roc han après la iconologia d'aquest reconegut artista.

WhatsApp Image 2023-10-16 at 20.21.30 (1)
La Biblioteca de Sant Roc ha acollit la jornada dedicada als infants del barri.

Es tracta d'una iniciativa gratuïta impulsada per la Xarxa de Biblioteques de Barcelona que pretén explicar als més petits l'estil de l'artista. La jornada ha estat a càrrec de Sandra Uve, il·lustradora i divulgadora científica-artística, qui ha agraït que els infants destinin hores lluny de la tecnologia.

Aquest taller té com a finalitat donar a conèixer als infants el cubisme, una expressió artística que es plasmava a les obres de Picasso. Aquesta activitat, adreçada a nens i nenes de 5 a 10 anys, ha tingut molt bona acollida a la Biblioteca de Sant Roc. Un cop acabada la jornada i havent après l'obra de Pablo Picasso, s'han pogut emportar a casa els seus dibuixos abstractes.

📺 Notícia audiovisual: