La bona dinàmica del Seagull s'estavella contra la UE Cornellà

La bona dinàmica del Seagull s'estavella contra la UE Cornellà
Mònica Martín
07/01/2024 - 21:07

Badalona - L'Estadi Municipal de Badalona va començar l'any amb l'afició i les jugadores del futbol base del CE Seagull rebent els regals de reis i en un partit contra la UE Cornellà. La primera part del matx va estar molt igualada i les badalonines van generar algunes ocasions que no van permetre sumar el gol. En una inesperada arribada de les de Cornellà van encetar el primer gol.

La segona part del partit va començar amb un gol de Natàlia Sanahuja de l'UE Cornellà, però les jugadores que dirigeix Pol Fernández tenien les ganes i la motivació que es van traduir en el primer gol de les badalonines, a les botes d'Aina Sararols. Malauradament, el domini de les de Cornellà van obrir una diferència més gran amb les gavines que van perdre per 4 gols en contra i no van aconseguir els 3 punts de la classificació.

Un principi d'any amb una agenda molt exigent per les de Badalona, diumenge al pròxim partit, buscaran la victòria al camp de les mallorquines de l'UD Collerense, les segones classificades.