La calor endarrereix les vendes de tardor i hivern

La calor endarrereix les vendes de tardor i hivern
Anna García de Albéniz
13/10/2023 - 14:52

Badalona - La situació meteorològica poc habitual d'aquestes setmanes està afectant les vendes de productes de tardor. I es que quan encara anem vestits amb màniga curta o sandàlies, resulta difícil comprar peces d'abric. Tot i així, el canvi de temps previst pels propers dies canviarà aquesta tendència.

El descens de les temperatures i l'arribada de pluges suposarà que molts badalonins comencin amb el canvi d'armari, que enguany ha estat més tard de que costum i això les botigues també ho han notat. Des de Selecta Vidal han constatat que la calor està afectant les vendes en comparació amb anys anteriors. Des de l'establiment admeten que les peces de roba d'abric, de moment, no han tingut la sortida esperada.

WhatsApp Image 2023-10-13 at 14.46.43 (1)

Els veïns han aprofitat aquest pont per preparar el fons d'armari amb roba més adequada per a aquesta època de l'any. Tot i que els més previsors ja adquireixen productes de cara el fred, d'altres prefereixen esperar i comprar roba menys gruixuda que pugui aprofitar en els propers dies.

El producte estrella d'aquesta temporada sempre és el pantaló ja que es desgasta amb més rapidesa. A més, apunten, les camises i americanes són una aposta segura així com també els jerseis i les jaquetes de punt o llana.

WhatsApp Image 2023-10-13 at 14.46.43