La campanya de rebaixes d'estiu arrenca amb èxit de vendes i afavorida per la presència de turistes

La campanya de rebaixes d'estiu arrenca amb èxit de vendes i afavorida per la presència de turistes
Àlex Sisó
03/07/2023 - 21:34

Badalona - En marxa una nova temporada de rebaixes d'estiu. Els comerciants de Badacentre valoren molt positivament el ritme de vendes del primer cap de setmana. Algunes botigues, fins i tot, han hagut de reforçar la seva plantilla per fer front a l'increment de feina. Els botiguers asseguren que els clients tenen moltes ganes de comprar i que la inflació no ha frenat la despesa. Es calcula que, de mitjana, cada persona gastarà entre 100 i 150 euros durant les rebaixes.

CARRER MAR

Les botigues del carrer de Mar ofereixen descomptes d'entre un 15 i un 60%. Els comerciants asseguren que les vendes s'han incrementat, afavorides per la presència de turistes a la ciutat. Entre els productes estrella que més s'estan venent, destaquen les peces de roba d'estiu com les bermudes texanes, samarretes i camises de màniga curta estampades.

La setmana de rebaixes ha començat amb una gran afluència de persones al carrer de Mar, a la cerca de productes a bon preu. Algunes, però, no estan satisfetes amb algunes de les promocions que s'ofereixen i consideren que els descomptes són baixos. La campanya de rebaixes d'estiu s'allargarà fins al 31 d'agost.