La campanya d'Ecovidrio inspirada en Disney arriba a Badalona per atraure els més menuts

La campanya d'Ecovidrio inspirada en Disney arriba a Badalona per atraure els més menuts
Mar Martínez
18/09/2023 - 15:34

La Plana, Centre - Badalona se suma a una iniciativa de l'entitat gestora del reciclatge d'envasos de vidre Ecovidrio amb la instal·lació de tres contenidors inspirats en personatges de Disney. L'entitat sense ànim de lucre i l'Ajuntament volen atraure l'atenció pel reciclatge dels més menuts. Aquests podran dipositar les seves ampolles i pots en iglús que recordaran els personatges Buzz Lightyear, Capità Amèrica i Malèfica.

Durant un mes, fins al 20 d'octubre, els contenidors estan ubicats a la plaça de la Plana, al barri del Centre; a l'avinguda Marquès de Sant Mori amb Doctor Bassols, a Llefià; i a la Rambla de Sant Joan, a Lloreda. Badalona és l'única ciutat catalana que participa en aquesta campanya estatal al costat d'una trentena de ciutats més. Des d'Ecovidrio destaquen com a molt bones les dades de reciclatge a Catalunya. Però l'Ajuntament posa en relleu que Badalona és una de les ciutats que menys recicla en tots els àmbits i que hi ha molta feina a fer.

Amb motiu del trentè de Disneyland París, el centenari de la companyia Disney i els vint-i-cinc anys d'Ecovidrio, l'entitat sorteja un viatge a Disneyland París i dos-cents miniglús. Als sortejos s'accedeix a través dels codis 'bidi' impresos als contenidors.