La cardiòloga Fina Mauri i la periodista Montse López, entre les premiades pels reconeixements veïnals de la FAVB

La cardiòloga Fina Mauri i la periodista Montse López, entre les premiades pels reconeixements veïnals de la FAVB
Judit Larios
27/11/2023 - 07:00

Badalona - La FAVB ha distingit la tasca de la cardiòloga Fina Mauri, qui ha treballat a l'Hospital Germans Trias i Pujol, en la seva tradicional entrega de reconeixements veïnals. L'acte, que pretén reconèixer la tasca d'entitats i personalitats de la ciutat, també ha premiat la periodista d'aquesta casa, Badalona Comunicació, Montse López.

L'Associació de Veïns de Sant Roc i la de Coll i Pujol també han recollit un premi durant el sopar. La llista de guardonats l'han completat la Penya Fondistes de Badalona, la xarxa ciutadana Llefi@Net i la Fundació Badalona Capaç. La darrera a aixecar-se a recollir el reconeixement ha estat la cardiòloga Fina Mauri, a qui la FAVB ha volgut premiar per la seva professionalitat i el seu tracte humà. Mauri és la directora de la Unitat d'Hemodinàmica de Can Ruti des de la seva creació, l'any 2000, que s'encarrega d'estudiar el funcionament del sistema cardiovascular a través de l'ús de catèters. Per ella, rebre aquest premi suposa donar sentit a la seva trajectòria.

Per la FAVB, l'acte de reconeixements veïnals serveix alhora per traslladar les seves reivindicacions tant al govern local com als grups de l'oposició. Enguany, han denunciat que a falta d'un mes perquè acabi l'any encara no han rebut cap subvenció. Tot i això, des de la FAVB confien que hi pugui haver una bona entesa amb el nou executiu municipal, amb qui ja s'ha reunit després de les eleccions.

Més de 130 persones han assistit a l'entrega de premis, que ha estat conduïda per la periodista badalonina Sara Muñoz i ha tingut lloc, un any més, al restaurant El Molí de Cal Dimoni del barri de Canyet.