La Casa del Pare Noel obre les portes a centenars de famílies que fan cua per descobrir la seva màgia

La Casa del Pare Noel obre les portes a centenars de famílies que fan cua per descobrir la seva màgia
Judit Larios
17/12/2023 - 12:22

Badalona - Centenars de famílies ja han visitat aquest cap de setmana la Casa del Pare Noel de Badalona, que va obrir les seves portes ahir per mostrar les estances de la seva residència temporal a la ciutat. Tot i els retards de més d'una hora per entrar, els visitants han sortit molt entusiasmats amb l'experiència.

Els elfs del Pare Noel són els encarregats de guiar els visitants per la casa. Passant pel menjador, la biblioteca i la cuina, les famílies han pogut entrar a la residència on el Pare Noel s'ha instal·lat durant uns dies per preparar tot el necessari per a la nit de Nadal. Per entrar-hi, però, han hagut de fer una llarga cua que, en alguns casos, superava l'hora i mitja. Tot i això, asseguren que l'espera val la pena perquè, un cop dins, s'han endut una sorpresa. La màgia de les diferents habitacions de la casa ha deixat bocabadats els més petits. La fàbrica de joguines, on han pogut veure com els elfs ja carreguen els seus regals al trineu, és una de les que més els ha cridat l'atenció.

La Casa del Pare Noel, situada al centre cultural l'Escorxador, estarà oberta fins al 23 de desembre. Les entrades, però, ja estan exhaurides.

casa pare noel

cua casa pare noel