La Ciba amplia la seva superfície: tallers de formació, coworking, un restaurant i l'espai residencial

La Ciba amplia la seva superfície: tallers de formació, coworking, un restaurant i l'espai residencial
Sara Nicolás / Susana Soldado
20/06/2023 - 16:23

Santa Coloma de Gramenet - L'espai de recursos per a dones de La Ciba estrena la segona fase del projecte i ja disposa de més de 5.000 metres quadrats adreçats a la igualtat d'oportunitats. La principal novetat serà la posada en marxa el setembre de 7 habitatges d'acollida d'urgència adreçats a dones víctimes de violència de gènere.

CIBA 5

Amb l'obertura d'aquest nou espai residencial, des de Santa Coloma de Gramenet busquen reformular el model d'abordatge per la recuperació de les víctimes de violència de gènere. Una nova visió on, a través de la creació d'un espai respectuós, s'intenta evitar la revictimització de les dones. Alhora, se'ls ofereixen tots els serveis disponibles.

CIBA 1

La segona fase del projecte també prepara La Ciba per convertir-se en un referent en formació i ocupació basant-se en la igualtat. D'aquesta forma, l'edifici incorpora tallers de formació, un coworking, un restaurant d'economia social i un servei de canguratge gratuït. Tot el projecte, asseguren, vol acollir innovació social i donar suport a persones vulnerables.

CIBA 3

A més d'oferir algunes formacions específiques, els tallers permetran a persones en situació de vulnerabilitat acreditar-se professionalment a oficis com els relacionats amb la cuina i la costura. Pel que fa a l'espai de coworking, que serà el primer públic de la ciutat, s'engegarà entre la setmana vinent i principis de juliol.

CIBA 6
CIBA 4