Un incendi fa traslladar les activitats de dues escoles a La Ciba i a l'Escola Bressol 'El Blauet'

Un incendi fa traslladar les activitats de dues escoles a La Ciba i a l'Escola Bressol 'El Blauet'
Laia Martínez
10/06/2024 - 15:09

Santa Coloma de Gramenet - La CIBA i la nova Escola Bressol 'El Blauet' acolliran temporalment les activitats de l'Escola Sant Just i l'Escola Bressol L'Oreneta.

Els dos centres escolars han vist afectades les seves instal·lacions a causa d'un incendi ocasionat aquest cap de setmana a un pàrquing proper. Es tracta d'un situat al carrer Sant Carles, número 74, en el qual també han quedat afectats 6 vehicles i dues motos estacionades a la planta -1.

Fins que no se solucionin tots els desperfectes els dos equipaments de Santa Coloma traslladaran les seves activitats, per tant, a la CIBA i a 'El Blauet'. I és que, en el cas del centre Sant Just, l'incendi ha causat una incidència en el subministrament d'aigua i als baixants de l'equipament educatiu. També l'aparició de sutge en algunes estances no permet el desenvolupament de les activitats amb total normalitat. La CIBA els ha ofert equipaments culturals i esportius, a més del servei de menjador proporcionat a través d'un servei de càtering. Per altra banda, els danys materials a L'Oreneta impedeixen dur a terme les activitats del centre i, per això, es reubicaran a 'El Blauet', a la confluència dels carrers Amèrica i Prat de la Riba.

Pel que fa al pàrquing afectat, l'accés romandrà tancat fins que es verifiqui que l'ambient al seu interior és respirable i no representa cap perill per als usuaris.

📷 Foto: @scgramenet