'La clau de la mediació', un escape room per salvar el món de la destrucció

'La clau de la mediació', un escape room per salvar el món de la destrucció
Àlex Sisó / Martí Vinyes
31/05/2024 - 20:54

Badalona - Resoldre en equip diversos desafiaments i enigmes amb la utilització d'habilitats relacionades amb la resolució de conflictes. Tot plegat per salvar el món. Aquest ha estat l'objectiu de 'La clau de la mediació', l'escape room de temàtica fantàstica adreçada a estudiants i ciutadania, que s'ha celebrat aquest divendres a La Nau 3 del Centre Cultural l'Escorxador.

escape 1

Uns éssers màgics d'un altre món estan en guerra constant i, segons l'Oracle, trobaran al nostre món la clau per evitar la seva destrucció. Per això, viatgen a Badalona, on s'amaga la clau de la mediació. Però l'Oracle ha deixat pistes difícils de desxifrar, així que necessiten l'ajuda dels humans per salvar-se del desastre. Dividits en tres grups, els participants han hagut de resoldre una sèrie d'enigmes i pistes amagades per tot l'Escorxador. Desencriptar codis o sentir els sons de la natura han estat alguns dels reptes per aconseguir reconstruir l'altar espaciotemporal.

escape 2

Prop de 300 persones entre estudiants i ciutadans han participat aquest divendres en una proposta innovadora i educativa que pretén enfortir la cohesió social, transformar positivament la convivència i que els participants coneguin com funciona la resolució de conflictes a través de la mediació. Tot des d'un punt de vista lúdic i interactiu. L'activitat s'emmarca en la campanya de difusió que el Servei de Mediació de l'Ajuntament de Badalona ha engegat per donar a conèixer la seva tasca, enguany que celebren 17 anys d'existència.