La CNT a l'Ajuntament de Badalona denuncia l'espoli de les instal·lacions de l'IMPO de Sant Roc

La CNT a l'Ajuntament de Badalona denuncia l'espoli de les instal·lacions de l'IMPO de Sant Roc
Àlex Sisó
12/06/2023 - 21:23

Sant Roc - La secció sindical de la CNT a l'Ajuntament de Badalona denuncia que l'edifici d'Impuls Municipal de Promoció de l'Ocupació (IMPO) del barri de Sant Roc es troba totalment desmantellat arran dels constants robatoris que, des de fa anys, pateix la instal·lació. Un espoli que s'ha vist agreujat des del mes de març i que també afecta la zona reservada per als treballadors de les brigades de manteniment. Reclamen a l'Ajuntament que actuï per no deixar perdre el servei.

aules ok
Aules de l'IMPO de Sant Roc / Imatge: CNT

Les constants sostraccions de cablejat elèctric, aixetes, canonades d'aigua i material informàtic han provocat que l'IMPO de Sant Roc es trobi en un greu estat de degradació. Un fet que ha provocat que l'equipament quedi inhabilitat i sense prestar servei al barri. Aquesta situació d'abandonament també es dona a l'espai reservat per les brigades de manteniment dels equipaments esportius i educatius de la ciutat. Una vintena de treballadors en pateixen les conseqüències, desenvolupant la seva activitat en unes condicions nefastes, diuen, amb vestuaris i dutxes destrossades.

Imatge: Laia Martínez

José Luis Ortega, membre de la secció sindical de la CNT a l'Ajuntament de Badalona, explica que les instal·lacions de l'IMPO disposen d'un sistema d'alarma que funciona de manera intermitent. Així i tot, diu, aquesta mesura preventiva no dissuadeix als lladres. Des de la secció sindical de la CNT reclamen a l'ajuntament mesures per revertir la situació i no descarten dur a terme accions més contundents en cas que el problema persisteixi.

IMPO 2

Recordem que al març l'IMPO de Sant Roc va quedar inutilitzat pel robatori de 10 metres de coure. Dos mesos després, al maig, l'Ajuntament de Badalona informava que l'equipament romandria tancat temporalment fins a nou avís i que les activitats es traslladaven a les instal·lacions de Can Boscà i a l'avinguda Sant Joan Evangelista.