La colomenca Queralt Lahoz nominada en quatre categories als Premis MIN d'enguany

La colomenca Queralt Lahoz nominada en quatre categories als Premis MIN d'enguany
Anna García de Albéniz
28/02/2024 - 14:37

Santa Coloma de Gramenet - La cantant de Santa Coloma de Gramenet Queralt Lahoz està nominada en quatre categories en la 16ª edició dels Premis de la Música Independent, els MIN. La votació del públic es pot fer a través de la seva pàgina web, un procés que s'allargarà fins el proper 6 de març.

Els Premis MIN reconeixen, en l'edició d'enguany, les gravacions musicals originals publicades entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2023. En el cas de la colomenca Queralt Lahoz es tracta del seu darrer EP «Alto cielo», un disc que va presentar el passat mes de maig. Un proposta formada per quatre cançons que esdevé una història sonora dividida en capítols.

Trobem el nom de Lahoz en quatre àmbits del certamen musical: 1) millor cançó pel tema «Con miedo a ti»;

2) Millor artista emergent pel seu últim treball discogràfic «Alto cielo». 3) Millor videoclip pel videoàlbum complet d'aquest disc.

I finalment també està nominada a 4) millor directe, en concret per la seva intervenció als Premis Music Moves Europe Awards del festival holandés ESNS de Groningen.

En aquests moments està oberta la primera fase de votacions del certamen musical fins el 6 de març. Després d'aquest primer procés en sortiran les 15 candidatures més votades que passaran a la següent ronda, és a dir, les votacions del jurat professional. Els guardons s'atorgaran en una cerimònia que, de moment, se'n desconeix la data així com també la seva ubicació.