La combinació de màgia i humor del Festival Li Chang exhaureix entrades

La combinació de màgia i humor del Festival Li Chang exhaureix entrades
Judit Larios
18/02/2024 - 09:00

Badalona - La gala 'Màgia i Humor' de la 24a edició del festival internacional Li Chang ha exhaurit les entrades aquest dissabte. A l'escenari del teatre Margarida Xirgu han pujat tres mags amb espectacles de diferents disciplines, però tots amb l'humor com a fil conductor.

L'argentí Christian Miró, encarregat de presentar la gala, va fer riure el públic acompanyat de diferents ninots i objectes, a qui va donar vida a través de la ventrilòquia. Segons el mentalista, l'art de modificar la veu es fusiona amb la màgia d'una forma molt natural.

Arribat des de Saragossa, l'il·lusionista Pepín Banzo duia una proposta musical basada en la improvisació. Tot i que era la primera vegada que presentava el seu espectacle al festival, Banzo ja havia participat en el certamen fa uns anys. Això sí, ho va fer com a presentador d'una Gala Internacional. L'espectacle el va tancar l'artista Mario López, qui va versionar alguns dels jocs de màgia clàssics.

El plat fort del festival Li Chang arribarà el cap de setmana que ve amb les Gales Internacionals. Hi participaran mags d'arreu d'Espanya, Rússia, Corea del sud i França. Des de l'organització assenyalen que ja s'han venut gairebé el 70% de les entrades.