La Comissió Che Guevara commemora els 55 anys de la mort del líder cubà

La Comissió Che Guevara commemora els 55 anys de la mort del líder cubà
Judit Larios
08/10/2023 - 16:59

Badalona - La Comissió Che Guevara de Badalona ha rememorat el llegat del líder revolucionari en el 56è aniversari del seu assassinat, que es compleix demà. Durant l'acte, celebrat aquest diumenge al barri de la Salut, s'ha fet una crida a lluitar contra la desigualtat social i s'ha denunciat el bloqueig dels Estats Units a Cuba.

Unes 200 persones s'han aplegat a la plaça del Che en un acte per recordar la figura del líder cubà. Durant la lectura del manifest, s'ha defensat la vigència de la seva lluita, assenyalant que avui dia encara no existeix la justícia social. Per això, la comissió s'ha dirigit a les generacions més joves per demanar que continuïn combatent les desigualtats socials mitjançant l'organització als barris.

Les entitats que formen la comissió han aprofitat l'ocasió per exigir que es posi fi al bloqueig econòmic imposat pels Estats Units a Cuba des de fa més de 60 anys. L'homenatge, on hi ha assistit el vicecònsol de Cuba, ha conclòs amb una ofrena floral al monument del Che.