La Comissió de Festes critica no haver participat en la tria del disseny del dimoni i del cartell

La Comissió de Festes critica no haver participat en la tria del disseny del dimoni i del cartell
Sílvia Villarroel
16/04/2024 - 19:20

Badalona - La Comissió de Festes de Badalona lamenta no haver-se pogut reunir amb la regidoria de cultura fins aquesta tarda, després de 3 mesos de reclamar la trobada. També critiquen el govern local els hagi deixat fora de la tria del disseny del dimoni i de la del cartell de les festes.

  • Mar Casas i Roc Oliveras, membres de la Comissió en una entrevista al Badalona Matí:

Més enllà d'això, la Comissió de Festes celebra que enguany el Racó Íntim, que es celebrarà el 7 de maig, torni a ubicar-se a la Plaça Constitució, a Dalt la Vila. I és que, expliquen, el Parc de Ca l'Arnús, on s'havia fet anys anteriors, resultava massa gran.

RACO INTIM
Racó Íntim | 9 de maig de 2023

Pel que fa a la Nit del Mono, destaquen la incorporació a l'acte de la Dimonieta de Geganters. Es tracta de l'acte més multitudinari que organitza l'entitat i l'any passat va arribar a reunir gairebé 5.000 persones en tot el trajecte. Serà la nit del 3 de maig.Per últim, destaquen les activitats de l'11 de maig, diada de Sant Anastasi, com el dinar popular a la Plana o el concert infantil amb La Tresca i la Verdesca. Recordem que enguany el Concert de Cal Txiringu el 18 de maig, comptarà amb La Ludwig Band. Una banda que, segons la Comissió de Festes, està molt lligada a la ciutat.