La Comunalitat BDN.Sud continuarà treballant dos anys més per dignificar aquesta zona de la ciutat

La Comunalitat BDN.Sud continuarà treballant dos anys més per dignificar aquesta zona de la ciutat
Laia Martínez
08/02/2024 - 19:16

Badalona - La Comunalitat BDN.Sud ha celebrat aquesta tarda l'assemblea de tancament de convocatòria al Centre Cívic Sant Roc, on han fet balanç de la feina feta. Estan molt satisfets perquè han aconseguit renovar el finançament de la Generalitat i, per tant, els permetrà continuar treballant dos anys més en aspectes com l'habitatge, la convivència o l'ocupabilitat.

De cara a aquesta nova convocatòria, han plantejat un nou eix de treball, amb la voluntat de continuar teixint xarxes amb les entitats de la zona i la ciutadania. Entre altres tasques, se centren a impulsar una campanya per reactivar el petit comerç. L'objectiu principal d'aquest projecte nascut el 2022 és transformar i dignificar els barris que conformen la Comunalitat, que són Sant Roc, La Mora, Congrés, Artigues i El Remei.

COMUNALITAT 1
Imatges del barri de Sant Roc, aquesta tarda

Continuarem treballant en la millora de l'ocupabilitat

La Sandra Arumí és la coordinadora del projecte Comunalitats BDN.Sud

Des d'aquest programa social, donen assessorament a totes aquelles famílies que necessitin un suport en qüestions d'habitatge. Per dinamitzar els 5 barris, cal que la ciutadania els conegui més. En aquest sentit, fan una crida per arribar a més persones. De fet, aquest diumenge han organitzat un mercat d'intercanvi, a partir de les 10 h i fins a les 14 h, que també comptarà amb activitats lúdiques com una batucada i un mag. Serà a la pista poliesportiva La Regalèssia.