La construcció de rampes a Lloreda serà una de les prioritats de Guanyem Badalona

La construcció de rampes a Lloreda serà una de les prioritats de Guanyem Badalona
Judit Larios
17/05/2023 - 17:43

Badalona - Guanyem Badalona preveu construir nou rampes per millorar l'accessibilitat al barri de Lloreda. Manté que es podrien dur a terme de manera immediata, ja que, assenyala, el pressupost està reservat des del seu darrer mandat, quan també es van redactar els projectes tècnics.

La candidata de la formació municipalista a l'alcaldia, Dolors Sabater, recorda que la construcció d'aquestes rampes va ser votada en un procés participatiu el 2017, durant el seu mandat. Dos dels punts on estan projectades les rampes es troben a l'avinguda Catalunya. Una d'elles, a l'alçada de la biblioteca, i l'altra, a l'aparcament davant del CAP. Guanyem denuncia que les escales al barri suposen una trava per a la mobilitat diària dels veïns i considera que la situació s'agreuja quan dificulta l'accés als serveis públics. Per això, referma la seva voluntat d'executar les obres que els governs posteriors, diu, han tancat en un calaix.

Els diners hi són i el projecte també. Ningú pot entendre que la tramitació administrativa duri més de 5 anys. És qüestió de voluntat política.

En el marc del Dia contra la LGTBIfòbia, Guanyem Badalona es compromet a obrir el Servei d'Atenció Integral LGTBI que, assenyala, fa anys que li manca a la ciutat. Afirma que aquest servei es podria posar en marxa de manera relativament ràpida un cop es trobés un espai on situar-lo i es dotés dels recursos necessaris. La formació també reivindica la necessitat de crear un front antifeixista per combatre la normalització dels discursos d'odi.