La Coordinadora Veïnal del Baix Besòs denuncia l'“incompliment” del full de ruta pactat amb cinc ajuntaments fa un any

La Coordinadora Veïnal del Baix Besòs denuncia l'“incompliment” del full de ruta pactat amb cinc ajuntaments fa un any
Raquel Moreno
14/11/2023 - 16:21

Barcelona - La Coordinadora Veïnal del Baix Besòs denuncia l'incompliment dels acords signats ara fa un any amb els alcaldes i alcaldesses dels 5 municipis que hi formen part. Les federacions d'associacions de veïns de Badalona, Sant Adrià, Santa Coloma, Montcada i Reixac i Barcelona reiteren l'oblit històric que pateixen, diuen, pel que fa a inversions i millores del territori per part de les administracions.

Resoldre la fuita d'aigua de Canyet, la preservació de la Serralada de Marina i la renovació del col·lector de Llevant són algunes de les reclamacions que duu a terme el president de la Coordinadora del Baix Besòs, Pepe Sànchez. També exigeix la descontaminació de les platges de Sant Adrià al voltant de les Tres Xemeneies i la platja del barri de La Mora a tocar del Port de Badalona. Posar solució a l'infrahabitatge dels barris de la Serra d'en Mena, fronterers entre Santa Coloma i Badalona, expliquen, també és una de les prioritats pendents.

La Coordinadora ha emplaçat els alcaldes dels municipis afectats a assistir el pròxim 23 de novembre al segon plenari de l'entitat. Si no s'hi presenten, assegura, emprendran accions de protesta.