La Copa Col·legial, el preludi de La Cremada del Dimoni

La Copa Col·legial, el preludi de La Cremada del Dimoni
Ramon Duran
09/05/2024 - 15:21

Badalona - Coincidint amb les Festes de Maig de la ciutat i el mateix dia de La Cremada del Dimoni, la Copa Col·legial pren aquest divendres tot el protagonisme, amb la disputa de les grans finals masculina i femenina. L'escenari serà ni més ni menys que el Palau Olímpic de Badalona. Les portes del pavelló s'obriran a un quart de cinc de la tarda i la primera final, la masculina, es disputarà a un quart de sis. Ni més ni menys que hi haurà derbi badaloní, entre els actuals campions, La Llauna, i el Sant andreu de Natzaret, que intentarà aconseguir el seu primer títol.

WhatsApp Image 2024-05-09 at 13.26.05

A partir de les set de la tarda, arribarà la final femenina amb un duel entre la Joaquim Blume d'Esplugues, i les adrianenques del Sant Gabriel. Des de l'organització Sergi Àlex, ha explicat que disputar les finals a un escenari com el Palau Olímpic, és una fita històrica:

Per la seva banda el tècnic del Sant Andreu de Natzaret Quim Radó, ha explicat a Ràdio Ciutat de Badalona que La Llauna és favorit, però que arriben a la final amb tota la il·lusió per assolir la victòria:

Els actuals campions, La Llauna, tenen clar que hauran de disputar un gran partit per derrotar al Sant Andreu. El seu tècnic Joan Balada, ho ha explicat a Ràdio Ciutat:

Les portes del Palau Olímpic s'obriran a partir d'un quart de cinc de la tarda.