La Coral del Círcol surt al carrer a celebrar el Dia Europeu de la Música

La Coral del Círcol surt al carrer a celebrar el Dia Europeu de la Música
Àlex Valero
21/06/2023 - 21:33

Badalona - La Coral del Círcol ha celebrat aquest dimecres el Dia Europeu de la Música. Ho ha fet pels carrers del centre de Badalona amb diferents actuacions. Una iniciativa que és el segon any que la fan i que és diferent del que estan acostumats, ja que deixen enrere l'escenari on canten normalment i surten al carrer a compartir la música amb la gent.

El vestíbul de l'estació de Pompeu Fabra ha estat el primer lloc on han encetat el seu repertori. Tot seguit han portat les seves versions a cappella a la plaça de la Vila, al carrer Canonge Baranera, davant del Teatre Zorrilla i, finalment, al Racó d'en Gual. Un total de tres cançons per cadascuna de les parades que han anat practicant durant tot l'any. Des de la coral s'han mostrat motivats davant actuacions d'aquest tipus, ja que trenquen amb la rutina i connecten amb la gent.

La gran majoria de les persones que han passat per davant de l'actuació, s'han parat sorpreses a mirar i escoltar, i moltes d'elles no han dubtat a treure el mòbil i gravar les cançons.