La CUP crida al vot per assolir un canvi de paradigma que posi la vida al centre i defensi els drets i ecosistemes

La CUP crida al vot per assolir un canvi de paradigma que posi la vida al centre i defensi els drets i ecosistemes
Àlex Sisó
09/05/2024 - 18:26

Badalona - La CUP fa una crida al vot per canviar un sistema que, segons afirma, només beneficia uns pocs. La badalonina Marta Pocino, número 39 de la llista per Barcelona, assegura que Badalona té molts problemes: la pobresa, els desnonaments, un parc d'habitatge envellit, un mercat del lloguer inaccessible i dos focus de contaminació importants; la C-31 i la incineradora Tersa.

Defensa que a la ciutat també li cal una millora de la mobilitat, sobretot del transport públic. Pocino afegeix que la CUP es troba al costat de tots aquells badalonins i badalonines que lluiten per revertir aquesta situació i defensen uns serveis públics de qualitat i els drets de les persones.

Sota el lema «Defensem la Terra, un altre País és possible», la formació anticapitalista aposta per aconseguir un nou model de país mitjançant una triple lluita: el combat independentista, l'ecologista i el social. L'acte final de campanya se celebrarà aquest divendres al passeig del Born de Barcelona amb la presència de Laia Estrada, cap de llista les eleccions del 12M.

Marta Pocino, número 39 de la CUP per Barcelona