La Diada Castellera reuneix més de 500 camises i omple de castells la plaça de la Vila

La Diada Castellera reuneix més de 500 camises i omple de castells la plaça de la Vila
Sara Nicolás
12/05/2024 - 16:06

Badalona - Els Castellers de Badalona han aconseguit descarregar un 3d7 amb pilar i un 4d7 amb pilar durant la Diada Castellera d'aquest diumenge. Una cita que ha aplegat a més de 500 camises a la plaça de la Vila. Enguany el badaloní Edgar Sánchez ha estat nomenat Casteller Honorífic.

DIADA CASTELLERA (2)

Amb el so de les gralles de fons, la colla Micaco ha assolit els dos principals objectius que s'havia marcat per aquesta Diada Castellera. D'aquesta manera, els badalonins han aixecat dos castells de 7 amb pilar i un 3d7. La colla també ha intentat fins en dues ocasions aixecar un 7d7, un castell que feia 8 anys que no descarregava.

  • Escoltem la Laia Gómez, co-cap de colla dels Castellers de Badalona:
DIADA CASTELLERA (1)

Just abans de l'inici de la Diada, els Castellers de Badalona han lliurat a l'empresari Edgar Sánchez Tejada una camisa de la colla després de nomenar-lo Casteller Honorífic. D'altra banda, la colla celebra poder portar a plaça castells grans i més amples tot i no disposar de local i, per tant, de xarxa per assajar. Es mostren esperançats, però, ja que les darreres reunions amb el consistori els han deixat bones sensacions.

  • La Maribel López és la presidenta dels Castellers de Badalona:
DIADA CASTELLERA (5)

La Diada ha comptat amb la participació de la Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau i els Castellers del Foix Cubelles.