La direcció i l'AFA de l'escola Josep Carner exigeix a l'alcalde que es facin les obres de manteniment

La direcció i l'AFA de l'escola Josep Carner exigeix a l'alcalde que es facin les obres de manteniment
Raquel Moreno Escudero
23/06/2023 - 14:36

La Salut, Badalona - L'Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola Josep Carner juntament amb la direcció del centre educatiu reclamen al nou alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, que posi fi a la manca de manteniment de l'equipament educatiu que segons denuncien, es degrada dia a dia.

Canonades rebentades per les arrels dels arbres, humitats i fongs als interior de les aules d'infantil, persianes trencades que s'aguanten amb gots, lavabos de fa més de 40 anys amb canonades de ferro que sovint deixen sortir aigua amb òxid, vidres malmesos i l'intèrfon espatllat. Són alguns dels desperfectes que l'escola pateix des de fa mesos, alguns des de fa més d'un any i mig. L'equip directiu lamenta la deixadesa de l'administració amb reparacions que porten massa temps pendents. Petites obres de manteniment que ara s'han convertit en grans inversions, segons lamenta la directora de l'escola Josep Carner, Teresa Vivancos.

Fa dècades que l'Ajuntament de Badalona, de diferents colors polítics, no estima les escoles públiques de la ciutat i per tant hi hagut molta deixadessa pel que fa al manteniment

La direcció comparteix el malestar de les famílies dels alumnes de l'escola, que pateixen per la seguretat dels infants. La caiguda d'un arbre al pati va alertar-los per exigir amb urgència totes les reparacions pendents. Reclamen a Xavier Garcia Albiol que es faci el manteniment necessari abans que comenci el proper curs. Ho ha explicat la presidenta de l'AFA de l'escola Josep Carner, Alícia Alonso.

Volem que al setembre totes les reformes de manteniment estiguin resoltes

Les famílies es mostren indignades davant la manca de manteniment per part de l'ajuntament. Alerten que és urgent que els seus infants recuperin la seguretat i dignitat a l'escola.