La Diverfesta acosta els Jocs Olímpics al barri de la Salut Alta

La Diverfesta acosta els Jocs Olímpics al barri de la Salut Alta
Judit Larios
20/05/2023 - 17:40

Badalona - La plaça Antonio Machado s'ha omplert de jocs i tallers aquest dissabte en una nova edició de la Diverfesta. Una jornada impulsada per la Fundació Salut Alta que suposa un punt de trobada per als veïns del barri i que ha estat un èxit de participació, superant les expectatives dels organitzadors.

Els infants van decidir que, enguany, la temàtica de la festa fossin els Jocs Olímpics. Així, no només han pogut practicar esports inclosos en aquesta competició, com el tenis taula o la boxa, sinó que cada carpa duia el nom d'una atleta olímpica. A banda d'esports, durant la jornada s'hi han pogut trobar altres activitats com un contacontes, un taller de cuina i un espai on pintar-se la cara.

Des de la Fundació celebren l'elevat nombre de famílies que s'han apropat a gaudir de la Diverfesta. Calculen que han estat més de 150 els nens i nenes que han passat per alguna de les activitats de la jornada i destaquen que, fins i tot, alguns materials s'han acabat a mig matí. La festa s'organitza amb l'objectiu de fomentar espais de trobada al barri i crear comunitat entre els veïns.

Divendres a la tarda els infants ja van començar a escalfar motors amb un torneig esportiu intergeneracional al pati de l'escola Feliu i Vegués.