La FEB-PIMEC celebra el tradicional dinar d'estiu amb optimisme

La FEB-PIMEC celebra el tradicional dinar d'estiu amb optimisme
Albert Guerra
21/07/2023 - 13:44

Sant Fost de Campsentelles - Estabilitat i optimisme. Així defineixen el futur a curt i mitjà termini en l'àmbit econòmic La Federació d'Empresaris de Badalona – PIMEC, que ha celebrat el tradicional dinar d'estiu, a la Masia Mas Corts, per tancar el curs actual. Amb la mirada posada al setembre, confien en posar en marxa mesures empresarials com potenciar les zones dels polígons industrials de la ciutat i de l'entorn de Can Ruti i la Serralada de Marina.

En un any marcat pel canvi de govern a la ciutat, la Federació Empresarial ha fet un balanç positiu de la primera meitat de 2023. Des de l'entitat asseguren que la primera presa de contacte amb l'alcalde, Xavier Garcia Albiol, ha estat molt bona ja que totes dues parts tenen mesures en comú per fer créixer la ciutat en la mateixa direcció econòmica i empresarial. Reformar les àrees dels polígons industrials, atraure empreses perquè inverteixin a Badalona i creïn ocupació i les ampliacions i potenciar l'entorn de Can Ruti són els principals eixos. Així ho valora el president de FEB-PIMEC Josep Maria Puente:

Des del Govern també asseguren que l'estabilitat política dels propers anys els permetrà tirar endavant mesures per beneficiar les petites i mitjanes empreses. Ho explica Cristina Agüera, 2a Tinenta d'alcaldia d'Àmbit d'Impuls Econòmic i de Ciutat:

D'altra banda, Agüera ha puntualitzat que en qüestió de dies el govern badaloní pagarà més del 90% dels ajuts de COVID a la restauració i que es continuarà treballant per poder pagar la resta d'ajuts a oci nocturn el més aviat possible. La 2a tinenta d'alcalde també ha s'està resolent un problema tècnic perquè els marxants dels encants també puguin rebre la subvenció per la pandèmia.