La Federació Catalana de Bàsquet premia el programa 5 contra 5

La Federació Catalana de Bàsquet premia el programa 5 contra 5
Ferran Vinaixa
20/02/2024 - 12:15

Badalona - La Fundació del Bàsquet Català de la Federació Catalana de Bàsquet va fer oficial aquest dilluns al vespre que ha guardonat el programa 5 contra 5 de Badalona Comunicació com a millor programa esportiu de televisió per la seva dedicació en la difusió del bàsquet.

El 5 contra 5 és un programa dedicat exclusivament al bàsquet i que fa cròniques de múltiples categories com la Lliga Femenina Challenge o la lliga EBA en l'àmbit estatal , però sobretot de les categories que estan dins de la Federació Catalana de Bàsquet, des de la Supercopa, passant per la Copa Catalunya, la Primera Femenina i Masculina, però també categories territorials o de formació. El 5 contra 5 és una de les apostes més fermes de Badalona Comunicació per dedicar un espai exclusiu al bàsquet de casa nostra, i aquesta ha estat la feina que la Federació Catalana de Bàsquet ha volgut reconèixer en l'any del seu centenari.

Dirigit i editat per Ferran Vinaixa, l'alma mater del programa és el periodista badaloní Albert Guerra, que hi posa el seu particular segell, i compta en l'equip amb les càmeres Paula Reverter, Mònica Martín i fins fa poc Noelia Soler. També hi col·labora l'estudiant en pràctiques Ester Morales i l'equip tècnic de Badalona Comunicació.

Aquest guardó, així com el de la resta de categories, serà entregat el pròxim 11 de març a l'Antiga fàbrica Estrella Damm.