La Festa de la Gent Gran: la novetat de l'any vinent per als majors de 65 anys

La Festa de la Gent Gran: la novetat de l'any vinent per als majors de 65 anys
Berta Soler Mercader
05/10/2023 - 21:00

Badalona - Els veïns de Badalona que siguin majors de seixanta-cinc anys gaudiran a principis de 2024 de la 'Festa de la Gent Gran'. Una activitat adreçada a aquest col·lectiu, independentment de la situació personal que tinguin. Així ho ha anunciat aquesta tarda l'alcalde de la ciutat, Xavier Garcia Albiol, a l'acte de celebració de les Noces d'Or d'enguany.

Un pavelló olímpic vestit de gala ha rebut a les vuitanta-tres parelles que enguany compleixen cinquanta anys de casades. L'homenatge ha comptat amb un generós berenar, begudes i amb la tradicional tallada de pastís. I és que l'anual cita de celebració de les Noces d'Or ha fet emocionar a molts matrimonis badalonins, que han rebut un obsequi personalitzat per part de l'Ajuntament. Hem pogut parlar amb alguns assistents i els hem preguntat quin és el secret de compartir el camí amb companyia durant cinquanta anys. La majoria han coincidit amb el respecte mutu, la comprensió i, sobretot, la paciència.

WhatsApp Image 2023-10-05 at 20.27.27
Tradicional pastís de celebració de les Noces d'Or.


La nostra ciutat homenatja els cinquanta anys de vida en comú de parelles badalonines des de l'any 1986. L'arribada de la Covid, però, va impossibilitar aquest homenatge durant el 2020 i el 2021. És per això que a aquesta 35a edició s'hi ha convidat també als matrimonis que han complert les noces d'or en els últims tres anys.

📺 Notícia audiovisual: