La final de l'Audax Badalona Open, en directe per Televisió de Badalona

La final de l'Audax Badalona Open, en directe per Televisió de Badalona
Ferran Vinaixa
22/03/2024 - 01:56

Badalona - El torneig de tenis Audax Badalona Open arriba a la seva fase final amb la disputa durant el cap de setmana de les semifinals i les finals del torneig, tant d'individuals com de dobles. L'Audax Badalona Open ha aconseguit ja a hores d'ara un dels seus prinicpals objectius, situar Badalona dins del mapa del tenis internacional.
Ara, l'Audax Badalona Open, viurà el seu moment més emocionant. Després de molts dies de partits i d'ambient tenístic, la pista central del Tennis Club Badalona acollirà els darrers partits de competició. Dissabte a partir de dos quarts d'11 del matí es jugaran les dues semifinals del quadre individual, i a la tarda la final de dobles.
Qui no estaran en la final individual seran els 2 principals caps de sèrie. El primer cap de sèrie, Giovanni Fonio, número 275 mundial va ser eliminat pel mallorquí Imanol López, i el segon cap de sèrie, Steven Diez, número 307 del món, s'ha retirat per lesió. La final, però tindrà un al·licient especial. Per primera vegada es podrà seguir en directe per Televisió de Badalona a partir de les 11 h del matí.
Alguns d'aquests tenistes els veurem segurament en les grans competicions. Pel torneig de tenis badaloní hi han passat tenistes com el mateix Joan Balcells, director del torneig i campió de la Copa Davis, o noms com els de Sergi Bruguera, Carlos Moyà Juan Carlos Ferrero, Marcel Granollers, Richard Gasquet o Boris Becker per mencionar-ne alguns, i l'han guanyat tenistes com Pablo Carreño o Albert Ramos, present i futur del tenis internacional.